Ön itt van: Szerzői jogi nyilatkozat

Szerzői jog

Jelen honlap szerzői jogvédelem alatt áll. A Stan Tools And Nails Kft. és partnervállalatai a tulajdonosai vagy a feljogosított használói a honlapon található bármely szöveggel, képpel, hanggal, szoftverrel és más anyaggal kapcsolatos szerzői jognak és más szellemi tulajdonjogoknak.

Felhasználóként jogosult vagy a honlapot olvasni, arról nyomtatással, lemezre történő letöltéssel és más személy részére történő továbbítással kivonatos másolatot készíteni,  azonban minden esetben kizárólag személyes, tájékozódó jellegű, nem kereskedelmi célra.

Tilos a honlap bármely részének másolatát eladni vagy továbbítani kereskedelmi haszonért, tilos továbbá a honlap bármely részének megváltoztatása vagy bármely más műbe, publikációba, honlapba építése, akár elektronikus, akár hagyományos formában.

Védjegyek

A honlapon található védjegyek, márkanevek, logók, illusztrációk stb. a Stan Tools And Nails Kft-nek és partnervállalatainak, továbbá azok ügyfeleinek bejegyzett védjegyei, vagy saját szellemi tulajdonai, illetve licencei. Felhasználásuk, után közlésük még saját célra sem megengedett.

Tartalom

A honlapon található információk jóhiszeműen kerültek elhelyezésre, azonban azok kizárólag csak tájékoztató célt szolgálnak. A tájékozódáson kívüli egyéb célok érdekében nem lehet ezen információkra építeni, és az információk pontosságára, teljességére a Stan Tools And Nails Kft. és partnervállalatai felelősséget nem vállalnak. A mindenkori aktuális információkért lépj kapcsolatba velünk! A Stan Tools And Nails Kft. és partnervállalatai, sem alkalmazottaik, sem megbízottaik nem vállalnak felelősséget azokért az esetleges veszteségekért, károkért, költségekért (beleértve korlátozás nélkül bármilyen elmaradt profitot, közvetett, járulékos vagy következményi veszteséget is), amelyek a honlapra történő belépésből vagy azok használatából erednek. Fenntartjuk magunknak a jogot arra, hogy bármikor, amikor szükségesnek gondoljuk, bármilyenváltoztatást, javítást végezzünk a honlapon, előzetes figyelmeztetés nélkül.

Ez a honlap tartalmazhat olyan kapcsolódási pontokat (ún. hiperhivatkozásokat), amelyek más internetes honlapokhoz nyújtanak automatikus kapcsolódási lehetőséget. Ezek a kapcsolódó honlapok esetenként harmadik személyek tulajdonában, kezelésben állnak. A kapcsolódó honlapokhoz a Stan Tools And Nails Kft. és partnervállalatai csupán hozzáférést közvetítenek, így az ott elhelyezett tartalmakért és információkért felelősséget nem vállalnak.