Ön itt van: Rólunk

Cégünk a Stan Tools And Nails Kft.

Cégünk alapításának ötlete a kereskedelemben eltöltött több mint egy évtizedes tapasztalatszerzés után fogalmazódott meg, azzal a céllal, hogy a Stanley-Bostitch® pneumatikus rögzítés technikai eszközöket, Stanley® kézi- és hidraulikus, és a DeWalt® ipari szerszámokat a lehető legmagasabb színvonalon képviselje.

A Stan Tools And Nails Kft-ben elsődleges szempontnak tartjuk partnereinkkel való folyamatos és személyes kapcsolattartást és tapasztalatcserét.

Szolgáltatásaink minőségét a kapott információk, visszajelzések segítségével emeljük egyre magasabb szintre.

Stanley Black & Decker - Büszkeség a múltra előretekintés a jövőre

A Stanley Works és a Black & Decker Company 2010 márciusában létrejött összeolvadásával, egyike azon cégeknek, melyek neve garancia a minőségre. A cég egy nagyon széles termékskálával rendelkezik, amit igen kiterjedt disztribútori hálózattal juttat el a világ legtávolabbi részére is.

Céljuk, hogy inspirálják és támogassák a szakembereket és a barkácsolókat valami kiemelkedő és egyedi megteremtésében. A felhasználókat a munka minden szakaszában – az előkészítéstől a befejezésig.

Magyarországon a Stanley® kéziszerszámok, Bostitch® szegező- és tűzőgépek, Tona®, MacTools® és Facom mechanikus szerszámok, DeWalt, Stanley és Black & Decker elektromos kéziszerszámok, lézeres műszerek, hidraulikus szerszámok és tolóajtós rendszerek képviselik a Stanley Black & Decker® márkanevet.

Stanley Black & Decker története

Ha visszamegyünk a kezdetekig, akkor három nevet találunk: Frederick Stanley, Duncan Black és Alonzo Decker. Ez a három szenvedélyes férfi olyan erőteljes vállalatokat épített fel, melyekre annyira büszkék, hogy nevüket adták ezekhez.

Több száz évvel később büszkék vagyunk, hogy folytathatjuk hagyatékukat és arra is, hogy tovább ápolhatjuk neveiket. Frederick Stanely 1843-ban kezdte egy kis bolttal New Britain-ben, Connecticut-ban, USA-ban, gyártott csavarokat, zsanérokat és kovácsoltvasból származó vasalatokat. A kiváló minőség, a következetes innováció és a szigorú működési fejlesztés határozza meg a Stanley vállalat kiválóságát és termékeit.

1910-ben Duncan Black és Alonzo G. Decker megnyitották boltjukat, hasonló méretűt, mint az első Baltimore-ban, Maryland-ben, az USA-ban. Hat évvel később megváltoztatták a világot azzal, hogy szabadalmaztatták az első hordozható elektromos kézi szerszámot, ez után cégük olyan mértékben változott meg, melyet azóta sem láttunk.

A két vállalat párhuzamosan nőtt a következő évtizedekben, köszönhető páratlan felhalmozott termékcsaládaiknak, de még inkább lenyűgöző gazdasági, iparági szakértelmüknek.

 Az első mérőszalag, az első lábbal hajtott tűzőgép, az első automatikus ajtó, az első akkumulátoros fúró; hosszú évtizedek sok sikerterméke  után, ma, több mint 167 évvel a cég alapítását követően profi felhasználók és igényes barkácsolók közkedvelt szerszámai. Ma már Stanley kéziszerszámokat, tárolási megoldásokat, elektromos, pneumatikus, és hidraulikus kéziszerszámokat és tartozékokat fejleszt, gyárt és forgalmaz; világszerte vezető márka és teljes körû szolgáltatást nyújt a profi szakemberek és a barkácsolók számára is.

2010-ben a két cég egyesüléséből jött létre a Stanely Black & Decker vállalat, ami biztosítja azokat a megfelelő szerszámokat és megoldásokat, melyekre a vállalatok, a szakemberek és a felhasználók számíthatnak, amikor azokra épp szükségük van.

1843 óta felállították a kiválóság mércéjét mindenben, amit csinálnak. Nincs még egy olyan cég a Földön, mely erősebb és nagyobb múltú lenne, amelyik innovatív és erőteljes szerszámokkal segíti a szakembereket világszerte az építésben, javításban és védi a világ legértékesebb dolgait.

A Stanley Black & Decker a világ legnagyobb kézi szerszám gyártója és biztonságtechnikai cége. Közel 40 000 társaságot foglalkoztat globálisan és több mint 175 országban működik.

Csakúgy mint 1843-ban, kiválóságuk ma is világszerte tükröződik a fegyelmezett műveletekben, a céltudatos üzleti növekedésben és a hűségen alapuló ügyfélkapcsolatokban.